Nenad Stevandić: Ujedinjena Srpska u svim gradovima RS među najboljima

Politička organizacija koja ima perspektivu mora da sadrži nekoliko veoma važnih kvaliteta. Prvo je svakako da ima ideologiju iz koje proizlazi program koji može da ostvari stratešku širinu u populaciji. Drugo je infrastruktura, odnosno mreža kancelarija gradskih, opštinskih i mjesnih odbora. Treće su stručno operativne jedinice poput savjeta, stručnih odbora kao što su zdravstveni, prosvjetni, pravni. Četvrto je medijski tim koji je sposoban da, ne samo ima pregled dešavanja – tzv. preskliping, već i sposobnost da u roku od odmah plasira i stvara događaje od aktivnosti stranke i njenih rukovodilaca i lidera. Peto je da ima jako i jedinstveno rukovodstvo koje čine kreativni obrazovani i energični ljudi, besprijekornih biografija s ozbiljnim namjerama da budu jači i bolji svakog narednog dana, rekao je za “Nezavisne novine” predsjednik Ujedinjene Srpske Nenad Stevandić.

“Ujedinjena Srpska stalno raste, imamo najbolje video-produkcije i konstantnu zastupljenost na društvenim mrežama. Ubjedljivo smo najbrendiranija ekipa, a naš logo, dizajn i poruka su najprepoznatljiviji šire od Republike Srpske. Znamo da ćemo biti stranka s najvećim pojedinačnim rastom i napretkom u Republici Srpskoj”, istakao je Stevandić.

“Na prvim lokalnim izborima 2016. godine ušli smo u parlamente većine lokalnih zajednica gdje smo se prijavili, a zatim 2018. na opštim izborima ušli u parlametnt i Vladu Republike Srpske i Parlamentarnu skupštinu i Savjet ministara BIH. Pitate kako?

Pa iskreno, nije bilo dovoljno samo ovih pet gore navedenih preduslova. Istina je da smo radili neprestano, izazivali ljubomoru, zavist i trpjeli omalovažavanja i targetiranja, ali i privlačili najbolje i najenergičnije ljude, stručnjake, doktore, pravnike, studente generacija i domaćine sa prigradskih naselja i sela. Uspostavili smo standarde organizacije, dobre selekcije i radne etike i sad s relativnim mirom, a maksimalnom posvećenošću i pažnjom, čekamo izborni dan 15. novembra 2020”, kaže za “Nezavisne” predsjednik US Nenad Stevandić.

“Mi hoćemo da imamo veće odborničke grupe, hoćemo da budemo jači, jer ako smo mi jači, jača je i Republika Srpska. To je suština. Smatramo da ćemo ostvariti sjajan rezultat u svim gradovima i opštinama i da ćemo na ovim izborima dobiti prve načelnike i gradonačelnike i znamo da ćemo biti stranka s najvećim pojedinačnim rastom i napretkom u Republici Srpskoj. Kolikim? Pa sigurno većim od  100%. Ili još većim. Brojimo za nekoliko dana”, ističe Stevandić.

“Ujedinjena Srpska ima razloga za veliko zadovoljstvo. Stranka raste, postaje sve masovnija, ne dijeli se i drži datu riječ”, kaže on.

“Završna poruka je da čuvate svoje zdravlje. Ujedinjena Srpska je drugi dio kampanje usmjerila u zaštitu građanja od virusa korona. Dijelili smo dezinfekciona sredstva, upozoravali na važnost situacije, dezinfikovali brojne stambene i vjerske objekte kao i dječja igrališta. To su faktori koje treba da znaju građani i cijene taj trud, naročito u ovako važnom periodu”, kaže Stevandić za “Nezavisne novine”.

Nezavisne novine

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *