Zabava za cijelu porodicu – Dječiji sajam u Banjaluci 23. i 24. maja

Pod pokroviteljstvom Grada Banjaluke 23. i 24. maja ove godine održaće se do sada najkvalitetniji i programom najbogatiji 2. Dječiji sajam “Banja Luka 2020”, najavili su organizatori.

Sajam koji predstoji sljedbenik je prošlogodišnjeg prvog dječijeg sajma “Banja Luka 2019”.

“Sajamska priča koja je počela u maju 2019. godine, bila je idejni temelj za fantastičan sajam koji nas očekuje tokom pretposlednjeg vikenda u maju mjesecu. U sklopu Sportske dvorane Borik mališani Banjaluke će zajedno sa svojim roditeljima i čitavom porodicom imati mogućnost da uživaju u do sada najraznovrsnijoj sajamskoj ponudi”, navode iz preduzeća RS Consulting & Trade, organizatora sajma.

Na sajmu se očekuje bogata ponuda proizvoda iz svijeta igračaka, slatkiša, njege za djecu, tehnologije, ali i ponude sportskih aktivnosti neophodnih za pravilan razvoj mališana, kao i za njegovanje sportskog duha od malih nogu.

Organizatori su dodali da će na sajmu biti i nekoliko raznovrsnih kutaka, po mjeri svakog mališana: gejming kutak, sport kutak, baby kutak, zdrava hrana kutak ali i kreativni kutak za mališane sklone kreativnom izražavanju.
“Tokom trajanja sajma, roditelji i svi oni koji odvoje svoje vrijeme za porodičnu posjetu Dječijem sajmu, uživaće u bogatom i zanimljivom sajamskom programu, ali i festivalskom dijelu programa, za čiju organizaciju će se potruditi mališani iz predškolskih ustanova Grada Banjaluke. Dođite da se zajedno družimo tokom majske sajamske čarolije”, poručili su organizatori.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *